Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВОстър коментар написа журналистът Иван Бакалов в профила

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВОстър коментар написа журналистът Иван Бакалов в профила
Коментари Харесай

Бакалов: От триумвирата остана да изчегъртат Гешев. Крепителите на Борисов в медиите тъпи ли са или са осигурени доживот

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Остър коментар написа журналистът Иван Бакалов в профила си във фейсбук. в него той върди, че до момента ни е управлявал в състав Бойко Борисов, Делян Пеевски и Ивон Шешев.

Ето и цялостният текст на обявата му:

" България се управляваше от триумвират Борисов, Гешев и Пеевски. Борисов беше центърът, към който се въртят другите двама. 
Сега Борисов е съборен, още е мощен, само че е изваден от релси. Пеевски е тежко ранен с изстрел оттатък океана, държавното управление  вкара компаниите му в черен лист, той ще е заставен да прави бизнес тук и по света с подставени лица, а това не е елементарна работа. Гешев мъчно може да му помогне, заставен е да го проверява.
Всъщност от триумвирата остана да изчегъртат Гешев.  Задължително е, в случай че желаят да поведат битка с корупцията и да станем естествена страна. 
Защото до момента бяхме така наречен фасадна народна власт.
Всичко е наужким. Имаме си демократично определено държавно управление и парламент, но наужким. Един решаваше всичко. Имаме си прокурор, който сякаш бори престъпността, а в действителност наужким. Имаме си бизнес, но наужким - едни и същи лапат огромните поръчки, крадат бизнеси, мачкат дребните компании, разпределят порциите.
Изчегъртване е слаба дума. Нещо повече би трябвало.
Въпросът е - всички крепители на Борисов в медиите, които си мислят, че ще възстановат ръководството на триумвирата, тъпи ли са или са обезпечени доживот и им е все едно? "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР